Predstavitev ekipe

Ekipo sestavljajo prostovoljke in prostovoljci, ki trdno verjamejo v vrednote zavoda in njegovo idejo o lepšem življenju. Poleg 6-ih stalnih prostovoljk, ki skrbijo za izvajanje dejavnosti zavoda in njegov razvoj, so v aktivnosti vključeni tudi drugi prostovoljci, zunanji strokovnjaki in organizacije.


neli 3

 

Neli Kovic, direktorica zavoda

Svoj čas rada preživlja v prijetni družbi, oziroma je ona drugim prijetna družba. Zime ji popestrijo številni otroci, s katerimi se spušča po belih planjavah. Ni ji vseeno, s čim hrani svoje telo. »Pomagajmo si z naravo« pravi, medtem, ko obdeluje svoj vrt. Česar ne zmore pridelati sama, pa skrbno izbere od lokalnih pridelovalcev.

 

 


stasa 1

 

Staša Gregorič, projekti in programi

"Uživajmo vsak trenutek, ki nam je dan, saj ne vemo koliko jih je!" in "Ljubezen premaga vse!" se sliši večkrat iz njenih ust. Diplomirana ekonomistka z umetniško dušo in pozitivno miselnostjo. Njena inovativnost in vztrajnost se kažeta tako v poslovnem kot privat življenju.

 

 

 


nina 1

 

Nina Mencin, strateški razvoj

Mama, ki v prostem času rada obdeluje svoj vrt, zaide v hribe ali se ukvarja s športom. Njena raziskovalna žilica jo je pripeljala do naziva doktorice znanosti s področja molekularne genetike in biotehnologije. Je natančna, nekonfliktna in marljiva, s pozitivnim odnosom do dela ter razvitim čutom za soljudi.

 

 


Alenka 1

 

Alenka Murovec, področje mladine

Srčna in otrokom predana ekonomistka, ki si je želela postati učiteljica. Zato vedno z veseljem prisluhne potrebam mladih in jim s pozitivno energijo prenaša svoje izkušnje, veščine, znanje in veselje do dela: »Delo samo po sebi je veličastno, kakor je veličastno vse, v čemer počiva vsa človeška duša.«

 

 

 


vlasta

 

Vlasta Hladnik, organizacija delavnic

Njena strast je vsestransko ustvarjanje. Svoje znanje rada z vso predanostjo prikaže udeležencem na delavnicah kot tudi obiskovalcem njenega YouTube kanala »Passion Between The Lines« (prev. Strast med vrsticami). Njena velika odgovornost, doslednost, natančnost, zanesljivost ter organiziranost ji pomagajo izpeljati do potankosti tudi delavnice drugih izvajalcev, katerim je vedno pripravljena pomagati z idejami in nasveti.

 

 


Kim 1

 

Kim Matavž, pravno področje

Njen moto je “Vse življenje se učimo in rastemo”. Pozitivno naravnana diplomirana pravnica, z zanimanjem za področje nevladnih organizacij in športa. Svoj čas rada posveti pomoči soljudem, pohodništvu, branju dobre knjige in ustvarjalnosti.

 

LEpi CAjti