Mini šola za dobro počutje - trenutki ustvarjanja in čutenja

trenutki ustvarjanja in čutenja

Trajanje: 24 ur (8 srečanj po 3 ure, od decembra do aprila)
Cena: 80€ (vključuje material)
Predznanje ni potrebno.

Gre za druženje skozi praktične delavnice naravi prijaznega ustvarjanja s pridihom tradicije, ki ti lahko pomagajo do sprostitve, dobrega počutja. Mini šola dobrega počutja ti omogoča spoznavanje načinov sproščanja skozi druženje, izmenjavo izkušenj in ustvarjanje. Pridobljeno znanje lahko uporabiš tudi kasneje doma ali ga nadgradiš na dodatnih intenzivnih delavnicah.

 

Srečanje 1: Z majhnimi spremembami do dobrega počutja (3 ure)

Spoznal/a boš, kako lahko z majhnimi spremembami v načinu prehranjevanja, gibanja, nege telesa in delom vplivaš na dobro počutje. Predavanje omogoča boljše razumevanje in večji učinek nadaljnjih srečanj.

 

Srečanje 2: Nega telesa (3 ure)

Spoznal/a boš postopek izdelave domačega mila in naredil/a mazilo in se naučil/a antistresne masaže dlani. S seboj boš odnesel/odnesla košček domačega mila in lonček svojega mazila.

 

Srečanje 3: Več kot vrečka 1 (3 ure)

Spoznal/a boš, kako lahko  različne ročne spretnosti vplivajo na dobro počutje. Naučil/a se boš osnove šivanja in sešil/a svojo vrečko. Zaželeno, da prineseš s seboj svoj šivalni stroj. Na voljo  bodo tudi kroji za šivanje različnih izdelkov.

 

Srečanje 4: Več kot vrečka 2 (3 ure)

Spoznal/a boš osnove kvačkanja, vezenja in risanja ter pridobljeno znanje uporabili za personalizacijo svoje vrečke. S seboj prinesi vrečko predhodnega srečanja ali kakšen drugi izdelek iz blaga, ki ga želiš popestriti.

 

Srečanje 5: Pri nas strežemo tako 1 (3 ure)

Spoznal/a boš osnove ustvarjanja z usnjem in izdelal/a unikatne usnjene podstavke za pivo. 

 

Srečanje 6: Pri nas strežemo tako 2 (3 ure)

Spoznal/a boš osnove obdelovanja lesa in izdelal/a lesene deske za narezek.

 

Srečanje 7: Spomini in sporočanje 1 (3ure)

Izdelal/a boš fotoknjigo, kateri boš dodal/a poseben okras in se seznanil/a z osnovami fotografije in šivanjem knjige. S seboj prinesi fotografije, ki jih želiš vključiti v fotoknjigo.

 

Srečanje 8: Spomini in sporočanje 2 (3 ure)

Spoznal/a se boš s kaligrafskim pisanjem in pergamentno tehniko in pridobljeno znanje uporabil/a za posvetilo, ki ga boš dodala fotoknjigi. S seboj prinesi fotoknjigo predhodnega srečanja.

 

LEpi CAjti