(skozi pristna doživetja do novih znanj in izkušenj)

»Moja nona = moja učiteljica« je program neformalnega izobraževanja za posameznike, družine, skupine in nevladne organizacije, ki iščejo kakovostno preživljanje prostega časa z pridihom tradicije in lokalnih posebnostih. Z njim želimo ponuditi spremembe, ki bodo omogočile lepše, kakovostnejše življenje vam kot tudi prihodnjim rodovom.

Izkušeno osebje, ki sodeluje z zavodom LEpi CAjti pretežno preko pogodbe o prostovoljnem delu, skrbi za varno in strokovno izvajanje delavnic. Delavnice se izvajajo v Zlatem kotičku v Mercator centru v Kromberku, po dogovoru pa tudi drugod na terenu.

Sporočite nam, katere delavnice bi se radi udeležili (napišite vaš kontakt in ime delavnice) na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pogostost in vrstni red delavnic bo odvisna tudi od števila prijav. Načeloma se bodo odvijale med tednom v popoldanskem času, oz. med vikendom. Dobrodošli so tudi vaši predlogi za nove delavnice.

V kolikor si katero od delavnic želite obiskati in vam prikazan znesek predstavlja večji izziv, nas prosim kontaktirajte, da skupaj poiščemo rešitev.

Glede na dolžino izvajanja ponuja Program Moja nona = moja učiteljica 2021/22 naslednje vrste izobraževanj:

Vrsta izobraževanj:

Kratke delavnice, predavanja: 1 srečanje; skupaj do 3 ure*; cena do 20€/uro (nekatere se izvajajo brezplačno).
Intenzivne delavnice: 3 do 8 srečanj; 9 do 24 ur*; cena 50 do 200€ (odvisna od števila srečanj in stroškov materiala).
Delavnice za družine: 1 srečanje; skupaj do 3 ure*; cena odvisna od stroškov materiala.

Opomba:
* Upoštevane so šolske ure.
** Cene so odvisne od časa trajanja in potrebnega materiala. Če ni drugače navedeno, je v ceni vključen material. V kolikor vam plačilo izobraževanja predstavlja večji izziv, nam to zaupajte, da skupaj poiščemo rešitev.

LEpi CAjti